ΑΡΧΙΚΗ

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΩΣ ΓΝΗΣΙΟ «ΠΑΙΔΙ» ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΝΤΙΓΚΙΡΛΑΚΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ «ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ !





Είναι προφανές ότι η δημοτική αρχή του Δήμου Κορινθίων και το κλειστό «κονκλάβιο» που κινεί τα νήματα στην πόλη βρίσκεται σε  κατάσταση «πανικού» .
Σε χθεσινές δηλώσεις του στις κάμερες ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Μπάμπης Ντιγκιρλάκης υπεραμύνθηκε των έργων ανάπλασης που κάνει ο Δήμος στον σταθμό του ΟΣΕ  και εξαπέλυσε δριμύτατη προειδοποίηση πως «Είτε το θέλουν είτε όχι μερικοί , η δημοτική αρχή θα προχωρήσει στην ανάπλαση του σταθμού !!
Προειδοποίησε μάλιστα ότι θα ανακαλύψουν τους εχθρούς της πόλης που έχουν κάνει καταγγελίες στον ΟΣΕ για παρατυπίες στην πραγματοποίηση των έργων.

Με περισσή γενναιότητα(!!) δήλωσε ότι είναι έτοιμοι να πάνε ακόμα και σε αυτόφωρα προκειμένου να πραγματοποιήσουν αυτό το έργο.
Άστα κύριε αντιδήμαρχε . Αυτά τα παραμύθια σε αυτούς που δεν σας ξέρουν!
Τα αυτόφωρα και οι μηνύσεις είναι  προσόν της «γενναίας»(!!) δημοτικής αρχής για να τρομοκρατεί  και να φιμώνει όσους ασκούν κριτική στο έργο σας.
Της γενναίας δημοτικής αρχής που επιτίθεται σε πολίτες , κλέβει  κάμερες και έπειτα εξαφανίζεται δύο μέρες  για να γλυτώσει το αυτόφωρο! Τόσο γενναίοι είστε όλοι σας!
Και δεν μας λέτε κ.Ντιγκιρλάκη : Ποιος σας εμπόδιζε επί τρία ολόκληρα χρόνια που είχατε πάρει την παραχώρηση του σταθμού από τον ΟΣΕ να ανακαινίσετε τον σταθμό και να στεγάσετε τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου;
Και το θυμηθήκατε δυό μήνες πριν τις εκλογές να αρχίσετε τα έργα!
Ωστε να γλυτώσει ο Δήμος εδώ και δυό χρόνια  κάποιες δεκάδες χιλιάδες ενοίκια που πληρώνει μεχρι σήμερα.
Θέλετε μάλιστα να πείτε στους Κορίνθιους τι σχέση έχει ο ιδιοκτήτης των γραφείων των Τεχνικών Υπηρεσιών με τον Δήμο Κορινθίων ή θα αφήσετε να το πούμε εμείς;
Οι «εχθροί της πόλης» σας φταίνε για όλα, που τους βλέπεται ως εφιάλτες ακόμα και στον ύπνο σας;
Ποιος έστελνε τον συνάδελφό σας αντιδήμαρχο τον κ.Καλατράβα να εποπτεύει δύο εργάτες του Δήμου επί δύο χρόνια που έκαναν κάτι «κουτσουλιές» στο κτήριο;
Σας ενοχλούσε ο εργολάβος που δεν είχε πάρει τα βαγόνια που βρίσκονται  500 μακριά από το κτήριο;

Αφήστε τα παραμύθια σας κ. Ντιγκιρλάκη και εσείς και η Δημοτική σας αρχή.
Τον σταθμό του ΟΣΕ θα τον αναπλάσει με όραμα ,πρόγραμμα και σχέδιο η νέα Δημοτική αρχή που θα προέλθει από τις εκλογές του Μαίου! Και όλα τα μεγάλα και σοβαρά έργα που χρειάζεται η πόλη!
Και κρίμα για εσάς νέο παιδί που θα μπορούσατε να είχατε ένα λαμπρό μέλλον στα αυτοδιοικητικά πράγματα του τόπου μας , αλλά δυστυχώς  αφομοιωθήκατε πλήρως σε αυτήν  την θλιβερή αυτοδιοικητική ομάδα.
Έρχονται όμως αποκαλύψεις για όλους και για όλα .
Σε αυτές τις Δημοτικές εκλογές δεν θα πάτε με «συγχωροχάρτι» στην κάλπη!
Οι Κορίνθιοι Πολίτες θα ενημερωθούν για τα πάντα!