ΑΡΧΙΚΗ

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ο ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ !(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ)





Όπως είχε γράψει και η «Πράβδα» του Δημαρχείου Κορίνθου εδώ και πολλούς μήνες , ο Αλέκος θα ανανέωνε τον συνδυασμό του για τις ερχόμενες εκλογές κατά 80% !
Πράγματι ο Αλέκος προχωράει σε ριζική ανανέωση του συνδυασμού του αλλά και σε μέτρα ανασυγκρότησης και αναζωογόνησης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας :
Όταν θα κάνει βόλτες στον πεζόδρομο της Κορίνθου αριστερά του πλέον θα περπατάει ο Χρήστος Χασικίδης και όχι ο Μπάμπης Καμπούρης που περπατούσε μέχρι σήμερα .
Άλλη μεγάλη καινοτομία του Αλέκου. Στα δικαστήρια πλέον θα έρχεται και ως μάρτυράς του ο Μπάμπης Ντιγκιρλάκης και όχι μόνο ο Γιώργος Φαρμάκης.
Επίσης με παρέμβαση του Αλέκου αλλάζουν τα διαφημιστικά σπότ και  μπάνερ  μόνο  με την φωτογραφία του Γιώργου Μουρούτσου . Θα φτιαχτεί νέο μπάνερ και σποτ με τις φωτογραφίες του Γιώργου Μουρούτσου στην μέση ,του Αλέκου Πνευματικού αριστερά και του Μπάμπη Ντιγκιρλάκη δεξιά. Και θα έχει το σύνθημα «Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ»
Επίσης ο γνωστός κατασκευαστής ενημερωτικών ιστοσελίδων και ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΑΡΘΡΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΞΗΣ ΑΥΛΗΣ  θα φτιάξει νέο ενημερωτικό site με τον τίτλο:
 «ΚΩΣΤΑΣ : Η ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ»!
Ο Αλέκος ετοιμάζεται να επιβραβεύσει και να αξιοποιήσει πολλά μέλη της παράταξής του για την άψογη συμπεριφορά τους στα Δημοτικά Συμβούλια.
Συγκεκριμένα : Εκείνοι που δεν έβγαλαν άχνα σε όλη την θητεία τους και σήκωναν μόνο το χέρι για να ψηφίσουν «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» θα μπουν σε Δ.Σ Οργανισμών του Δήμου.
Εκείνοι που ναι μεν σήκωναν το χέρι αλλά συγχρόνως έκαναν και εάν παρατεταμένο «μουουουου» θα περάσουν  σε επιτροπές παραλαβής έργων.
Ο Αλέκος σκέπτεται ακόμα να δώσει κίνητρα «φιλοδοξιών» και σε άλλα στελέχη του συνδυασμού του. Έτσι εκτός από τον Χρίστο Χασικίδη, τον Μπάμπη Ντιγκιρλάκη, τον Αντώνη Παππά , τον Μπάμπη Καμπούρη, τον Μάριο Σταματάκη και τον Μιχάλη Χατζή που τους έχει υποσχεθεί ότι θα τους δώσει το δαχτυλίδι της διαδοχής , σκέπτεται να το υποσχεθεί και σε πέντε-έξι ακόμα για να έχει ανταγωνισμό το πράγμα!
Ένα άλλο μεγάλο μέτρο ανανέωσης  και αναζωογόνησης του συνδυασμού του είναι ότι θα σταματήσει να λέει μόνο ο Αλέκος το Πάτερ Ημών την Κυριακή της Ορθοδοξίας και θα αρχίσουν να το λένε εκ περιτροπής και άλλα στελέχη . Πρώτη θα πει το Πάτερ Ημών την επομένη φορά η αντιδήμαρχος «καλών πράξεων και ελεημοσύνης» Σοφία Λέκκα.