ΑΡΧΙΚΗ

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΣΘΕΝΑΡΑ Ο ΘΕΙΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΙΨΙΟ !




Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα αφελείς που νομίζουν ότι την πρώτη τετραετία του ο σοσιαλιστής δήμαρχος Αλέκος Πνευματικός την κέρδισε με το «σπαθί του» απέναντι στον «αντίπαλό του» τον θείο του Θωμά Θωμαϊδη !
Είναι γνωστός άλλωστε ο ρόλος του «θείου» υπέρ του ανιψιού και στην δεύτερη εκλογική νίκη του Αλέκου με αντίπαλο τον Κώστα Γιώτη!!
Αλλά κι σε αυτή την νέα εκλογική μάχη του Αλέκου ο θείος δίνει δυναμικό παρόν.
Πληροφορίες από την πολιτική πιάτσα της Κορίνθου φέρουν τον «θείο» ως βασικό μεσολαβητή για να μπει στο ψηφοδέλτιο του Αλέκου ,πρώην δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου.
Βεβαίως στην προκειμένη περίπτωση ο «σοσιαλιστής» Αλέκος ξεχνάει και τα περί «Μπούκουρα» και «ακροδεξιών» και «Χρυσής Αυγής» και αδημονεί να σφίξει στην αγκαλιά του τον γνωστό για τις πολιτικές πεποιθήσεις του πρώην δήμαρχο!
Και για να καταλάβει κανείς όσο καλύτερα γίνεται το γνωστό «σύμπλεγμα» συμφερόντων της Κορίνθου θα σας πούμε τούτο:
Στην πρόσφατη δίκη μετά από αγωγή που έχει κάνει ο Μητροπολίτης Διονύσιος εναντίον του δημοσιογράφου Λάκη Γιαννιδάκη βασικός μάρτυρας του Διονύσιου ήταν ο Δήμαρχος Αλέκος Πνευματικός! Στο δικαστήριο από τους πρώτους που έσπευσαν για ηθική συμπαράσταση του Διονύσιου και του μάρτυρα Αλέκου ήταν ο θείος Θωμάς.
Δικηγόρος του Διονύσιου ο γιος του Θωμά , Πέτρος !
Ήμαρτον Κύριε!!

Υ.Γ Οποιοσδήποτε συνειρμός με «συμπλέγματα», «διαπλοκές» και «Μασονικές στοές» είναι ..εντελώς συμπωματικός!