ΑΡΧΙΚΗ

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Απρόσμενη επιτυχία! …Του χρόνου το Πατρινό καρναβάλι θα γίνει στην Κόρινθο!!!


Α. Πνευματικός: Για όσους λένε ότι δεν κάνουμε έργο στην Κόρινθο. 75.000 ευρώ μας στοίχισε το καρναβάλι κύριοι! Έχετε να πείτε τίποτα! Μέχρι και ακρονατικά έκανε μπροστά από τις Βραζιλιάνες ο Μάρκος Σεφερλής όπως βλέπετε στην παραπάνω φωτο. Αυτά που αλλού θα τα δείτε. Παράγουμε έργο στην Κόρινθο και φαίνεται. Οι φωτοφραφίες είναι ο αδιάψευτος μάρτυρας
Α. Πνευματικός (δήμαρχος Κορινθίων):
 «Για όσους λένε ότι δεν κάνουμε έργο στην Κόρινθο. Για όλα φροντίσαμε στο καρναβάλι!…Μέχρι και μάτι πήρατε τις Βραζιλιάνες από την Αθήνα! …Έχετε να πείτε τίποτα; Μέχρι και ακροβατικά έκανε μπροστά από τις Βραζιλιάνες ο παρουσιαστής Μάρκος Σεφερλής όπως βλέπετε στην παραπάνω φωτο.
Αυτά που αλλού θα τα δείτε; Παράγουμε έργο στην Κόρινθο και φαίνεται. Οι φωτογραφίες είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας στους κακοήθεις που θα μας την …πούνε κιόλας για τα 75.000 ψευτοευρώ που δώσαμε για ένα καρναβάλι υψηλών προδιαγραφών που παρουσιάσαμε στην Κόρινθο. Αφού να φανταστείτε με πήραν τηλέφωνο από την Πάτρα και μου είπαν του χρόνου να φιλοξενήσουμε το Πατρινό καρναβάλι στην Κόρινθο. Γράφει ιστορία ο δήμος Κορινθίων με εμένα δήμαρχο»