ΑΡΧΙΚΗ

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!



ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΠΥΡΑΣ "ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ"


Με το Χριστιανικό ημερολόγιο δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα η «Σταύρωση» ,αλλά με το Αυτοδιοικητικό ημερολόγιο του Δήμου Κορινθίων έχουμε προχωρήσει και στην …..Αποκαθήλωση.
Στην αποκαθήλωση γνωστών αυτοδιοικητικών αστέρων  με τα κάθε λογής …κατορθώματα τους.

Το ζητούμενο δεν είναι αν αυτά τα κατορθώματα -όπως είπε και ο αποκαλύπτων συμπολίτης μας  κι επικεφαλής της  ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ  Βασίλης Πανταζής- είναι μόνο ΝΟΜΙΜΑ αλλά το κυριότερο αν είναι ΗΘΙΚΑ !

Οι συμπολίτες μας σε αυτές τις εκλογές είνι αποφασισμένοι ν ψηφίσουν με βάση την ηθική και την διαφάνεια των πεπραγμένων από τους αυτοδιοικητικούς μας.
Και στον συγκεκριμένο τομέα κοινή πεποίθηση όλων των πολιτών της Κορίνθου είναι ότι «μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά….»
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΝΤΙΓΚΙΡΛΑΚΗΣ




ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΩΣ ΑΝΗΘΙΚΟ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
Ο Βασίλης Πανταζής αποκάλυψε και κατήγγειλε συνάμα ότι ο «ισόβιος» αντιδήμαρχος έργων του Δήμου Κορινθίων Μπάμπης Ντιγκιρλάκης μαζί με τον εργολάβο που έχει πάρει ίσως τα περισσότερα έργα από τον Δήμο Κορινθίων Γεώργιο Μουρούτσο ,γνωστό στην πόλη και ως "δημοτικό εργολάβο" έχουν συνεταιρισθεί και φτιάχνουν εργοστάσιο παραγωγής μπύρας στην Κόρινθο.
Θα επανέλθουμε με πολύ περισσότερα και πιο αναλυτικά στοιχεία για την συνεργασία αυτή και αυτές τις «περίεργες σχέσεις» στο Δήμο Κορινθίων . Θα μιλήσουμε για «πόθεν έσχες» και άλλα πολλά ενδιαφέροντα.
Είπαμε και το επαναλαμβάνουμε. γενικώς  και ειδικώς για κάθε περίπτωση και προς πάσα κατεύθυνση :Τέλος ο μύθος για «τα καλά παιδιά»
Όποιος συμμετέχει ή στηρίζει  πρόσωπα και ενέργειες που στερούνται ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ  και ΗΘΙΚΗΣ , έχει την ίδια συνενοχή με τους διαπράττοντες  τα αδικήματα!
Σε αυτές τις Αυτοδιοικητικές εκλογές θα πάμε με τους πολίτες  ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !


Ο εργολάβος Γεώργιος Μουρούτσος και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας στο Δήμο  Κορινθίων Αίαντα Αγιονορίου και Συνεταίρος του Αντιδημάρχου έργων του Δήμου Κορινθίων Μπάμπη Ντιγκιρλάκη ,δινει τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Κορινθίων και επιστήθιο φίλο του και ποδοσφαιριστή του Αίαντα Αγιονορίου Αλέξανδρο Πνευματικό ,που φοράει την στολή της ομάδας στο στήθος της οποίας αναγράφεται το όνομα του χορηγού που είναι ο Γεώργιος Μουρούτσος! (Διαβάστε το πάλι και πάλι και πάλι κι θα το εμπεδώσετε!!)

ΠΗΓΗ:SFEDONA.GR