ΑΡΧΙΚΗ

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ κ.ΜΑΡΙΟ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ κα ΒΑΣΩ ΠΑΡΑΣΥΡΗ


Εύλογες απορίες διατυπώνει η συμπολίτισσα μας Βάσω Παρασύρη στον πρόεδρο των ΚΑΠΗ του Δήμου Κορινθίων. Από την στιγμή που το πούλμαν το βάζουν τα ΚΑΠΗ ,γιατί χρεώνεται 60 ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή. Δηλαδή  60 + 60 =120 .
Το ίδιο το ξενοδοχείο στο BOOKING δίνει την διανυκτέρευση με πρωινό 70 ευρώ . Να βάλουμε και 15 ευρώ το φαγητό; Πολύ ωραία . Φυσιολογικά πάει στα 85 ευρώ.
Μέχρι τα 120 ευρώ θέλουν μια αιτιολόγηση τα 35 ευρώ παραπάνω ανά δωμάτιο!
Άσε βέβαια που άμα κλείσεις οργανωμένη εκδρομή με δεκάδες άτομα και σε τέτοια νεκρή τουριστικά περίοδο , το δίκλινο δωμάτιο δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 40 ευρώ!!
Μέχρι τα 120 ευρώ είναι μια …πολύ σοβαρή διαφορά! Δεν νομίζεται;
Δείτε το ερωτήματα –ουσιαστικά καταγγελία της συμπολίτισσας μας- και απαντήστε.


TΑ ...ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ κας  ΒΑΣΩΣ  ΠΑΡΑΣΥΡΗ
            Εκφράζοντας τις απορίες αρκετών εκ των συν-καπιωτών μου, θα ήθελα   κ.Σταματάκη, να μας αναλύσετε το κοστολόγιο της διήμερης εκδρομής της 16ης και 17ης τρέχοντος, στους Δελφούς.
  Με τα ΚΑΠΗ ταξιδεύω επί 10 χρόνια και γνωρίζω ότι, εφόσον η εκδρομή είναι ημερήσια, τα μέλη δεν έχουν καμία επιβάρυνση, όπως ακριβώς γίνεται και τώρα.  Εφόσον η εκδρομή συμπεριλαμβάνει μία ή περισσότερες διανυκτερεύσεις, τότε οι συμμετέχοντες επιβαρύνοντο με το κοστολόγιο του ξενοδοχείου και μόνον, διότι το κόστος των μεταβάσεων και των μετακινήσεων, ανελάμβανε το εκάστοτε ΚΑΠΗ.  Αυτό μπορούν να το διαβεβαιώσουν όλοι οι προηγούμενοι πρόεδροι των ΚΑΠΗ.                           
 Στην πρόσφατη εκδρομή που αναφέρομαι , υπάρχει μόνο μία διανυκτέρευση με ημιδιατροφή, σε δίκλινο δωμάτιο, σε ξενοδοχείο στους Δελφούς, με τιμή 60 ευρώ κατ' άτομο, ήτοι 120 ευρώ για κάθε δωμάτιο.  Κατά την ταπεινή μου άποψη, το ποσό είναι υπερβολικό, μια και όπως είδα στο internet, το ξενοδοχείο χρεώνει 70 ευρώ το δίκλινο σε ένα οποιοδήποτε ζευγάρι, πόσο μάλλον όταν υπάρχει συλλογική προσέλευση των ΚΑΠΗ (150 άτομα), η τιμή λογικά θα πρέπει να είναι πολύ χαμηλότερη.
 Θα σας παρακαλούσα λοιπόν κ. Σταματάκη, να διαλευκάνετε τις απορίες μας, εξηγώντας μας αναλυτικά το κοστολόγιο της εκδρομής, διότι πιθανότατα να υπάρχουν έξοδα,  τα οποία προφανώς δεν γνωρίζομε.
 Τελειώνοντας θα παρακαλούσα επίσης κ. Σταματάκη , να μας ενημερώσετε με τι χρηματικό ποσό κατ' άτομο συμμετέχει το ΚΑΠΗ, διότι κατά πως φαίνεται, η συγκεκριμένη εκδρομή είναι πολύ πιο ακριβή.
   Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο και τον κόπο που θα διαθέσετε απαντώντας στα παραπάνω ερωτήματα, γιατί θα ήθελα να ξέρω, εάν θα πρέπει εμείς να σας ευχαριστήσομε για την εκδρομή που υποτίθεται....... ότι μας προσφέρατε, ή εάν θα πρέπει εσείς να μας ευχαριστήσετε για την προεκλογική καμπάνια που προσφέραμε στο Δήμαρχο Κορινθίων και σε εσάς κ. Σταματάκη.

Βάσω Παρασύρη