ΑΡΧΙΚΗ

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!





Πάρα πολλές φορές οι  συμπολίτες μας έχουν  εντοπίσει και έχουν καταγγείλει  περιπτώσεις που καθιστούν την δημοτική αρχή και τους συνεργάτες της όχι απλά ως "ανεπαρκείς" αλλά και  ως "επικίνδυνους"!
Σε κοινόχρηστους χώρους που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα του πολίτη και ειδικότερα  των μικρών παιδιών ο κίνδυνος παραμονεύει σχεδόν καθημερινά.
Πότε σπασμένες κούνιες στις παιδικές χαρές  , πότε επικίνδυνες γούβες στους δρόμους, πότε πλακάκια που γλιστράνε και πέφτουν σαν κοτόπουλα οι πολίτες , πότε ποδηλατοδρόμοι καρμανιόλα για των ασφάλεια των ποδηλατιστών , πότε διαβάσεις χωρίς σήμανση και φωτεινούς σηματοδότες, πότε παράνομες χαβούζες με καύση των σκουπιδιών και πολλά ακόμα άλλα που  χρειαζόμαστε σελίδες και σελίδες για να τα αναφέρουμε .
Η τελευταία καταγγελία συμπολιτών μας που έχουν μικρά παιδιά έρχεται από την παραλία του Αγίου Νικολάου .
Εκεί στις εγκαταστάσεις του σκεϊντμπορντ υπάρχει  ένας  ηλεκτρικός πίνακας ,που όμως μας κατήγγειλαν οι συμπολίτες μας είναι εδώ και μήνες χωρίς καπάκι και με τα καλώδια και τους διακόπτες εκτεθειμένα  «χύμα» στα μικρά παιδιά που παίζουν εκεί.

Όπως μας είπαν το θέμα αυτό το έχουν αναφέρει και τηλεφωνικά στο Δήμο και προσωπικά στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Φαρμάκη που τους υποσχέθηκε –όπως  πάντα- ότι θα το φτιάξει αμέσως.
Αφού πέρασε ένα σημαντικό χρονικό διάστημα οι συμπολίτες μας όπως μας είπαν αναγκάστηκαν να το καταγγείλουν στην sfedona.gr ελπίζοντας ότι μόνο έτσι πολύ να φτιάξουν τον επικίνδυνο ηλεκτρικό πίνακα.
Τονίζοντάς μας μάλιστα μαζί με την καταγγελία τους ότι  «Δυστυχώς στον Δήμο Κορινθίων έχουμε να κάνουμε με ανεπαρκείς αλλά και επικίνδυνους αιρετούς!»