ΑΡΧΙΚΗ

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΣΕ. ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ !




Καλά για τόσο ηλίθιους τους έχει ο Αλέκος Πνευματικός τους Κορίνθιους;

Επί 8 περίπου χρόνια που ήταν δήμαρχος ούτε καν που ενδιαφέρθηκε για την αναβάθμιση και αξιοποίηση του ιστορικού σταθμού του ΟΣΕ που βρίσκεται σε ένα από τα στρατηγικότερα σημεία της πόλης.

Εδώ και τρία χρόνια περίπου που πήρε την παραχώρηση του κτηρίου από τον ΟΣΕ με σκοπό να στεγάσει τις τεχνικές υπηρεσίες και να μην χρεώνει δεκάδες χιλιάδες ευρώ τους Κορίνθιους για ενοίκια , έβαζε κανα δυό εργάτες του Δήμου και υπό την επίβλεψη τον "αρχιτέκτονα" Φαρμάκη-Καλατράβα και έκαναν κάποιες «κουτσουλιές» στο κτήριο για να δείξουν πως κάτι κάνουν.

Αν ο «εγώ τα ξέρω όλα» και «εγώ αποφασίζω για όλα» δήμαρχος Κορινθίων είχε ακούσει σοβαρές και υπεύθυνες φωνές που του πρότειναν να δώσουν την ανακαίνιση του σταθμού του ΟΣΕ μετά από διαγωνισμό σε μια τεχνική εταιρία , τώρα θα είχε ολοκληρωθεί το έργο και με τα ενοίκια των τριών αυτών χρόνων θα είχε γίνει και απόσβεση!

Μήπως – λέμε μήπως- δεν συμφέρει κάποιους να δίνονται διαφανείς λύσεις με διαγωνισμούς και προτιμούν τις εσωτερικές εργολαβίες του Δήμου;

Γιατί με αυτό τον τρόπο άντε να ελέγξει κανείς πόσα χρώματα καταναλώθηκαν ,πόσα τσιμέντα και πόσα άλλα υλικά!!

Υπάρχουν φωνές που λένε ότι κάποια εποχή στην Αναπτυξιακή του Δήμου Κορινθίων είχαν χρεωθεί τόσα πολλά χρώματα για βάψιμο σχολείων ,που με αυτά τα χρώματα έβαφες όλα τα σχολεία της Πελοποννήσου!