ΑΡΧΙΚΗ

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ,ΑΝΕΡΓΙΑΣ ,ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣ!





Φίλες και Φίλοι,



Στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος μας, κατέθεσε κάποιες προτάσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν να ανακουφισθεί η πόλη μας, αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει ,θα βοηθήσουν στην μείωση της ανεργίας, να έχουν θέρμανση τα σχολεία και θα κινήσουν την αγορά .

Μπράβο κύριε Δήμαρχε και κύριοι Σύμβουλοι της πλειοψηφίας ,τέτοιες ενέργειες χρειαζόμαστε όπως αυτές που ψηφίσατε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο και οι οποίες είναι:

-Να δώσετε 74.000 ευρώ για καρναβαλικά πανηγυράκια χωρίς ουδεμία προϋπόθεση στο τι θα αποφέρουν στην πόλη μας σε χρήμα και επίσκεψιμοτητα.



-Να δώσετε 10.000 ευρώ για μεταξωτές κουρτίνες και μαλαματένια κομπιούτερ στον σύλλογο συγγραφέων.

Μέχρι χθες ήξερα ότι οι μεγάλοι μας, συγγραφείς και ποιητές μεγαλούργησαν μέσα σε δυσκολίες και φτώχεια ,από προχθές εμπέδωσα ότι για να γραφούν πέντε έξι αράδες της σειράς χρειάζονται μεταξωτές κουρτίνες και μαλαματένια κομπιούτερ.

-Να διαθέσετε 100.000 € περίπου για την ανάπλαση ενός δρόμου μήκους 150 με 200 μέτρων, γιατί το ζητούν οι ημέτεροι, όταν τα σχολεία του δήμου μας ξεπαγιάζουν και οι περισσότεροι μαθητές δεν έχουν φάει πρωινό.

Συγχαρητήρια κ.Πνευματικέ και κ.κ Σύμβουλοι της πλειοψηφίας πάντα τέτοια έτσι καταπολεμάτε την ανεργία ,την φτώχεια ,την πείνα των παιδιών μας ,την απόγνωση της αγοράς και το κλείσιμο των μικρομεσαίων .

ΕΝΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ

Σημείωση:

1) Τα στοιχεία του συμπολίτη που μας έστειλε για δημοσίευση το παραπάνω κείμενο είναι γνωστά σε εμάς .Σεβόμαστε την επιθυμία του να μην δημοσιοποιηθούν

2) Οι φωτογραφίες της ανάρτησης είναι από παλαιότερο καρναβάλι της Κορίνθου

πηγη:sfedona.gr