ΑΡΧΙΚΗ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 23.2.2014



Η Κόρινθος ηττήθηκε (1-0) στο φινάλε του ντέρμπι με τον Παναργειακό και βρέθηκε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού ωστόσο, ο Θύμιος Γεωργούλης δεν χάνει την πίστη του στις ικανότητες της ομάδας.
Μιλώντας στην Κορινθία Sports της Τρίτης (18/2) ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε με σιγουριά πως η Μπάρτσα θα βρει το δρόμο της και θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της παραμονής.


"Τα παιδιά τα έδωσαν όλα και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Μας μένει η πίκρα για τον τρόπο που ήρθε η ήττα σε μια κακιά στιγμή στο τέλος και ενώ νωρίτερα, είχαμε τις ευκαιρίες για να προηγηθούμε. Έχουμε μπροστά μας 15 μέρες να δουλέψουμε και θα πρέπει να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Ακολουθεί ένα ακόμη ντέρμπι με την Ερμιονίδα και πρέπει να εμφανιστούμε βελτιωμένοι. 
Πιστεύω στην ομάδα, στο ταλέντο και τις δυνατότητες της. Μας λείπει ένα αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά, προκειμένου να ξεκολλήσουμε. Η ομάδα θα ανακάμψει και θα βρει τον δρόμο της. Θα παλέψουμε και θα δικαιωθούμε. Τώρα στα δύσκολα, θέλουμε ακόμη μεγαλύτερη στήριξη απ’ τον κόσμο και όλοι μαζί να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής", δήλωσε ο Γεωργούλης. 
Φιλικό με Περαμαϊκό
Την ερχόμενη Κυριακή (23/2) το πρωτάθλημα διακόπτεται και η Κόρινθος θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση στον Συνοικισμό τον Περαμαϊκό. 
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.30 και είναι μια καλή ευκαιρία για την ομάδα, προκειμένου να βελτιώσει κάποιες αδυναμίες της και να παρουσιαστεί πανέτοιμη για το ντέρμπι που ακολουθεί με την Ερμιονίδα.