ΑΡΧΙΚΗ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Αυταρχική συμπεριφορά δημάρχου σε δημοσιογράφο

 


Επίθεση καταγγέλλει πως δέχτηκε ο δημοσιογράφος Λάκης Γιαννιδάκης από τον Δήμαρχο Κορίνθου Αλέξανδρο Πνευματικό. Όπως καταγγέλλει ο δημοσιογράφος, βρισκόταν σε εκδήλωση για τον εορτασμό της Τσικνοπέμπτης και τραβούσε βίντεο και
φωτογραφίες με την κάμερα του για τις ανάγκες του ρεπορτάζ. Τότε ο δήμαρχος του επιτέθηκε και του πήρε την κάμερα μέσα από τα χέρια με ύβρεις και απειλές. Ο δημοσιογράφος Λάκης Γιαννιδάκης ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία που έφτασε στο χώρο του και του γεγονότος αλλά ο δήμαρχος είχε φύγει.Ο δημοσιογράφος κατέθεσε μήνυση στον δήμαρχο και έχει ήδη έχει ενεργοποιηθεί η διαδικασία του αυτόφωρου και αναζητείται για να συλληφθεί σύμφωνα με το νόμο.

ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΑΛΕΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ
Κι ενώ ο δήμαρχος Κορινθίων είναι σήμερα εξαφανισμένος από την Κόρινθο για να γλυτώσει την διαδικασία του αυτοφώρου μετά τις έκνομες ενέργειές του σε βάρος του Διευθυντή της sfedona.gr Λάκη Γιαννιδάκη , η είδηση για την επίθεση  κατά του Δημοσιογράφου κάνει πλέον το γύρο της Ελλάδας   και διασύρει την πόλη της Κορίνθου.
Δείτε το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα  της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία διαδικτυακής εφημερίδας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου « zougla.gr”
  
 
Επίθεση καταγγέλλει πως δέχτηκε ο δημοσιογράφος Λάκης Γιαννιδάκης από τον Δήμαρχο Κορίνθου Αλέξανδρο Πνευματικό. Όπως καταγγέλλει ο δημοσιογράφος, βρισκόταν σε εκδήλωση για τον εορτασμό της Τσικνοπέμπτης και τραβούσε βίντεο και φωτογραφίες με την κάμερα του για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.
Τότε ο δήμαρχος του επιτέθηκε και του πήρε την κάμερα μέσα από τα χέρια με ύβρεις και απειλές.
Ο δημοσιογράφος Λάκης Γιαννιδάκης ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία που έφτασε στο χώρο του και του γεγονότος αλλά ο δήμαρχος είχε φύγει.
Ο δημοσιογράφος κατέθεσε μήνυση στον δήμαρχο και έχει ήδη έχει ενεργοποιηθεί η διαδικασία του αυτόφωρου και αναζητείται για να συλληφθεί σύμφωνα με το νόμο.
- See more at: http://www.sfedona.gr/content/%CE%B6ouglagr-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF#sthash.TfOFveO0.dpuf