ΑΡΧΙΚΗ

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΤΙΜΑ «ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ» ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΩΣ «ΑΡΛΟΥΜΠΑ»!






Ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Ιωάννης Καραβοκύρης είναι πραγματικά ένας σπουδαίος λειτουργός της Δικαιοσύνης . Η Κορινθία και ο Δήμος Κορινθίων ειδικότερα έχει την τιμή να είναι ένας εκλεκτός συμπατριώτης , με καταγωγή από τον Σολομό Κορινθίας. Δεν καταλαβαίνουμε όμως τι είναι εκείνο που ώθησε τον Δήμαρχο Κορινθίων και δυστυχώς τον ακολούθησε και ο Δικηγορικός Σύλλογος Κορίνθου να κάνουν «προεκλογική» τιμητική εκδήλωση στο πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου . 

Και μάλιστα με την παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου Πως επέλεξαν άραγε την συγκεκριμένη ευαίσθητη χρονική περίοδο; Και επί πλέον . Ο δήμαρχος Κορινθίων έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για συκοφαντική δυσφήμιση από τον Βουλευτή της Ν.Δ Κώστα Κόλλια με το ποσόν των 90.000 ευρώ,άσκησε έφεση και βρισκόμαστε εν όψει της έκδοσης απόφασης του Εφετείου Ναυπλίου. Και ακόμα . Ο Δήμαρχος Κορινθίων και άνθρωποι που έχει ιδιαίτερα στενές σχέσεις μαζί του όπως ο Δεσπότης Κορίνθου και ο επιχειρηματίας Ηλίας Κακογιάννης έχουν υποβάλλει στον Διευθυντή της sfedona.gr Λάκη Γιαννιδάκη 4 μηνύσεις και αγωγές για τις επόμενες μέρες του Φεβρουαρίου! Και δικηγόρος του κ.Πνευματικού είναι ο δικηγόρος Παύλος Μάρκελλος που θα προσφωνήσει τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον τιμώμενο Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου! Θα πρέπει να θεωρήσουμε όσον αφορά τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλέκο Πνευματικό και τον δικηγόρο του Παύλο Μάρκελλο ότι οι πρωτοβουλίες τους αυτές στο συγκεκριμένο timing είναι συμπτωματικές; Και επί πλέον θα πρέπει να γνωρίζει ο αξιότιμος κ.Ιωάννης Καραβοκύρης ότι ο άνθρωπος που τον καλεί για να τον τιμήσει ,δηλαδή ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός ,πριν από έναν χρόνο κατηγορούσε το Ελεγκτικό Συνέδριο στο οποίο προΐσταται ότι οι αποφάσεις του είναι «ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ»! Τον παραπέμπουμε στο σχετικό δημοσίευμα και στο σχετικό βίντεο. Μετά από όλα αυτά που αποκαλύπτουμε σήμερα καλούμε τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου κ.Παναγιώτη Νικολόπουλο –ο οποίος επίσης βρίσκεται λίγες μέρες προ των εκλογών του Δικηγορικού Συλλόγου-να αναθεωρήσει για λόγους δεοντολογίας την απόφασή του. Και τουλάχιστον να ενημερώσει γι αυτά που αποκαλύπτουμε σήμερα τόσο τον κ.Καραβοκύρη όσο και τον Υπουργό Δικαιοσύνης. Την ανάρτησή μας αυτή την κοινοποιούμε σε όλα τα πολιτικά κόμματα της χώρας.

7.3.2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΛΕΕΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο δήμαρχος κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός στο ελεγκτικό συνέδριο τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι λεει αρλούμπες,
δίνοντας «τροφή» σε ΜΜΕ να μιλάνε για διαφθορά.






11.2.2014

O δήμος Κορινθίων θα τιμήσει τον πρόεδρο του Ελεγκτικού συνεδρίου 

Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Παναγιώτης Νικολόπουλος, προσκαλούν τους συμπολίτες μας να παρευρεθούν στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί προς τιμή του Προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Ιωάννη Καραβοκύρη, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου του 2014, στις 11.00 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου (Αίθουσα «Γεώργιος Σάμιος»).
Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους και θα ομιλήσουν, ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Παναγιώτης Νικολόπουλος καθώς επίσης ο δικηγόρος κ. Παύλος Μάρκελλος.