ΑΡΧΙΚΗ

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ



Δεκάδες μηνύματα φτάνουν στην sfedona.gr  από μέλη της Τράπεζας για να αποδοκιμάσουν την απαράδεκτη στάση του αντιπροέδρου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου Βαγγέλη Παπαϊωάννου  που στρέφεται εναντίον  ιδρυτικού μέλους μέλους της Τράπεζας.

Όπως γράψαμε στο δημοσίευμά μας ο συγκεκριμένος αντιπρόεδρος της Συνεταιριστικής χρησιμοποίησε τον τίτλο του αντιπροέδρου του Δ.Σ της Τράπεζας για να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας  σε άσχετη με τα συμφέροντα της Τράπεζας υπόθεση.


Οι πληροφορίες που έρχονται στην εφημερίδα μας μιλάνε για πολύ στενές  φιλικές αλλά και επαγγελματικές  σχέσεις του Βαγγέλη Παπαϊωάννου  με τον «επώνυμο» μηνυτή κατά συμπολίτη μας και  ιδρυτικού μέλους  της Συνεταιριστικής Τράπεζας.

Έτσι για να στηρίξει τις σχέσεις του αυτές  φυσικά για το προσωπικό του συμφέρον ,δεν δίστασε να πάει μάρτυρας  υπέρ του πολύ «επώνυμου»  που είναι επικεφαλής σε μια από τις  γνωστές εξουσίες του τόπου μας.

Γιατί βεβαίως άλλο το κύρος Βαγγέλης Παπαϊωάννου έμπορος κινητής τηλεφωνίας ή  μεσίτης και άλλο το κύρος για το δικαστήριο Βαγγέλης Παπαϊωάννου , «Αντιπρόεδρος του Δ.Σ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου»!

Πολύ γνωστός επαγγελματίας του Νομού που μας τηλεφώνησε πριν από λίγο , πρώτον μας ζήτησε να αποκαλύψουμε το όνομα του Επώνυμου υπέρ του οποίου πήγε μάρτυρας ο Βαγγέλης Παπαϊωάννου  χρησιμοποιώντας τον τίτλο του στο Δ.Σ της Τράπεζα και δεύτερον ζητάει από τον πρόεδρο Γιώργο Δαλαμαρίνη να συγκαλέσει αμέσως Δ.Σ με θέμα την απομάκρυνση του αντιπροέδρου του . Ειδεμή όπως μας είπε τόσο αυτός όσο και άλλοι φίλοι του θα αποσύρουν τις μετοχές τους από την Συνεταιριστική Τράπεζα.