ΑΡΧΙΚΗ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΤΕΛΟΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ 40-50 ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ !




 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Δήμος Κορινθίων θα συνεχίσει τα πειραματικά –αποσπασματικά έργα για το κυκλοφοριακό της πόλης με μία ακόμα παρέμβαση που έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών και αντιθέσεων από ένα μεγάλο μέρος του εμπορικού κόσμου κόσμου της Κορίνθου αλλά και από τους ίδιους τους Κορίνθιους πολίτες.

Συγκεκριμένα στους δύο δρόμους που βλέπεται και στις φωτογραφίες  της ανάρτησης δηλαδή την Κύπρου (από Εθν.Αντίστασης μέχρι Κολοκοτρώνη) και την Κολοκοτρώνη (από Κύπρου μέχρι Κολιάτσου) η δημοτική αρχή σκέπτεται να διπλασιάσει το πεζοδρόμιο και να αφήσει μόνο μια λωρίδα συνεχούς κυκλοφορίας για τα οχήματα.
Τι επιπτώσεις θα έχει αυτό για το κυκλοφοριακό της πόλης:
Την αφαίρεση 40-50 θέσεων πάρκινγκ και στους δύο δρόμους και έναν σημαντικό αριθμό για τις δίκυκλες μηχανές.
Την στέρηση της δυνατότητας σε πολλούς πολίτες να αφήσουν κάπου  κοντά στην αγορά τα αυτοκίνητα τους ή τα μηχανάκια τους και να πάνε να ψωνίσουν
Δεν έχει να ωφελήσει τίποτα την ροή κυκλοφορίας των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο αφού  ούτως ή αλλιώς δεν υπήρχε κανένα τέτοιο πρόβλημα μέχρι σήμερα.
Το μόνο που θα ωφελήσει η συγκεκριμένη ενέργεια είναι να δημιουργήσει περισσότερες θέσεις για τραπεζοκαθίσματα στις καφετέριες της περιοχής.
Ας κρίνουν οι ίδιοι οι συμπολίτες μας τα υπέρ και τα κατά του νέου αυτού έργου της δημοτικής αρχής